בריאות

קצת על תערובות התה

תה טבעי ואורגני

תה שחור (אורגני ודה הונג) -התה השחור של Te הינו אורגני , הנקטף בשיא טריותו ונארז בטכניקה השומרת על טעמו החזק והארומה האופיינית לו. התה השחור יכול לסייע  למערכת עיכול.

תה ירוק (גרין נידל) נודע בזכות סגולותיו המרפאים והכרחי לתזונה מאוזנת. הוא  מכיל נוגדני חמצון, ויטמינים, מינרלים ופנולים לחיזוק מערכת החיסון ויכול לתרום לשרפת שומן בגוף.

תה אולנוג (פרש אולונג וארומה) נחשב לתה הסיני המסורתי. הוא עובר תהליך חמצון ארוך מזמן החמצון של התה הירוק וקצר מזה של התה השחור. הוא משלב בין תכונות התה הירוק והשחור מה שמקנה לו טעם חזק יותר כמו התה השחור  וניחוחות קלילים כמו התה הירוק. הרבגוניות שלו נעה בין הפירותי לפרחוני ומתאימה לאניני הטעם. הוא טבעי לחלוטין ללא שום תוספות ויכול לעזור לאזן את רמות הסוכר בגוף.

  • תה יסמין (יין האו, דרגון פרל וצ’אן האו) תערובת המתאימה לשתייה כתה חם או קר, עם השפעה מרגיעה ומגוון ערכים בריאותיים, בעלת ארומה מעודנת.
  • תה פואר (פו’אר) נחשב ליוקרתי במיוחד מבין זני התה השחור. עלי התה גדולים ומאופיינים בגוון אדמדם-שחור ועלים, הנקטפים בעונה בצורה ידנית. כמו יין משובח, תה פו אר עובר יישון באוויר הפתוח בחדרים עם לחות גבוהה ורוח, היוצרים שינויים בריח וטעמו של התה. הוא בעל טעם מיוחד שאינו קיים בשום סוג תה אחר.

כל זני התה מומלצים לחליטה במים רותחים לאורך 2-3 דקות וניתנים לשימוש עד 3 פעמים.

תה לבן שגדל ונקטף כמעט באופן בלעדי במחוז פוג’יין הסיני. עלי התה נקטפים אך ורק באביב, בצאת הניצנים העדינים של צמח הקמליה הסינית, כאשר הם מכוסים בפלומה לבנה, ומכאן שמו.

בתהליך הפיכתם לעלים מוכנים, מאפשרים לניצני ועלי הצמח לקמול לאור שמש טבעי, מהלך המעניק את טעמו העדין והנקי של התה הלבן, שהינו בעל כמות קפאין נמוכה ומתהדרים בטעם מתקתק ייחודי. בנוסף, התה הלבן מצוין לבריאות: נחשב לעשיר בוויטמינים ומינרלים

 

** המידע הינו מידע לידיעה בלבד ואינו מחליף בשום אופן ייעוץ או טיפול רפואי. יובהר כי המוצרים הנזכרים אינם תרופות אנו ממליצים לנשים בהיריון מניקות וילדים בפרט להיוועץ ברופא לפני השימוש. יש להתייעץ עם רופא אם יש לך חששות לגבי צריכת תה